GELENEGLER & GELLAC

Gelenegler er sterke, holdbare og fleksible negler som varer i flere uker. Du kan velge om du vil forlenge neglene dine eller ikke, og du kan velge med eller uten tipp. Neglene påføres med en ferdig paste og herdes i UV-lampe.


Gellac er en kombinasjon av gel og neglelakk. Først gjøres en manikyr slik at neglen har et godt utgangspunkt for å legge lakken. Gellacen påføres i flere lag og herdes i en UV-lampe. Resultatet varer i cirka tre uker.


MANIKYR

Manikyr er en kosmetisk behandling av fingernegler og hender. Det viktigste med en god manikyr er rensing av neglebunn, filing og forming av neglene.

En god neglebunnsmassasje masseres inn i neglebunnen og en god håndkrem blir massert inn i hendene. Om du har gammel neglelakk på, fjernes den først.


PS: Dette er også en perfekt gave for en far, bror eller kjæreste du er glad i. En god manikyr er selvpleie for begge kjønn!


VIPPELØFT & VIPPEBØY

Dette er to relativt like behandlinger prosessmessig, men resultatet er forskjellig. Begge krever at vippene løftes skånsomt opp og festes til en form ved hjelp av lim. Vippeløft er direkte løft av vippene, mens vippebøy er en slags erstatter for vippetanga og bøyer dem. Begge behandlingene etterlater deg med et vakkert, åpent blikk og vipper som ser lenger ut. Om du har naturlig lyse vipper, kan vi farge dem underveis i behandlingen. Perfekt for deg som vil fremheve blikket uten falske vipper!


Behandlingen tar mellom 45-60 minutter, og resultatet varer i seks til åtte uker. BRYNSTYLING

For å få perfekte bryn kan det være en idé å bestille deg en time til brynstyling. Salongen hjelper deg med å måle opp og sørger for at formen på brynet blir best mulig og balansert. Da får du også hjelp med å finne riktig farge, som står til din hårfarge og dine farger generelt sett. Når brynene skal formes er det mange alternativer å velge mellom: Voks, napping eller skjæring. Med veiledning i salongen kan du selv velge hva du foretrekker. Unngå helst å nappe brynene dine to uker før ditt salongbesøk. Det er kjipt, men absolutt verdt det!

Behandlingen avsluttes med kronen på verket: Brynene dine blir "highlighted", og du kan fortsette dagen med neste gjøremål (og perfekte bryn)!BROW LAMINATION

Denne behandlingen går ut på å feste hårene i den retningen man vil for å oppnå ønsket resultat og konstant perfekte bryn! Behandlingen sies å være et godt alternativ til microblading og er en relativt ny trend i Norge. Man får med forming, farging og voksing av brynene som en del av behandlingen.


Behandlingen tar cirka en time, og resultatet varer i seks til åtte uker. EXPRESS PUNKTVIPPER

Dette er spektakulære vipper som åpner blikket ditt og er med på å markere øynene dine ekstra godt. Her festes åtte vipper om gangen. Passer perfekt til spesielle anledninger og photoshoots!


Behandlingen tar mindre enn en time, og varer i opptil en uke. VIPPEEXTENSIONS

Med vippeextensions våkner du hver morgen med lange, forlokkende vipper og et våkent blikk! Dette er behandlingen for deg som ønsker lengre og fyldigere vipper. Du kan selv velge mellom en lekker, klassisk look - eller en mer dramatisk og fyldig 3D-look. Det er viktig at du prioriterer påfyll når vippene begynner å falle av. 


Velger du en klassisk look, bruker vi vipper 1:1. Dette er et godt alternativ til deg som vil droppe mascaraen. Om du ønsker den mer dramatiske looken, bruker vi 3:1. Det vil si tre falske vipper på en ekte vipp. Du kan også velge en mix av de to. Første behanling kan ta cirka 1-2 timer. Etterfyll tar kortere tid og koster mindre.


Nail-It Askim er en del av frisørsalongen Agaton Sax

© Copyright Maren Østbø, www.marenostbo.no