NAIL-IT ASKIM DRIVES AV TRUDE TUTTA NILSEN


Trude er 32 år og bor i Askim med kjæreste, en sønn og en bonusdatter. Hun er full av energi og meningers mot, og utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun startet med gelenegler på hobbybasis for mange år siden, på den tiden hvor man lærte mest via Youtube-videoer og det å "prøve selv". Det ble fort en lidenskap å se hvor godt kundene følte seg i etterkant av behandling.


Siden det har hun tatt kurs i gelenegler, og fått den faglige tyngden som kreves for å få mennesker til å føle seg bra både med negler, bryn og vipper. 


I 2019 ble drømmen virkelig: Frisørsalongen Agaton Sax i Askim sentrum ville ha flere på laget! Trude leide plass og har siden den gang vært en viktig del av frisørsalongen i Storgata 1.


For Trude er det viktig at kunden får en komplett opplevelse av velvære. Det å se forandringen, og ikke minst bidra til den, er litt av grunnen til at hun har valgt akkurat dette. Hun setter service høyt, og kunden i sentrum. Det å bidra til at mennesker skal føle økt selvtillit og velvære, er hennes absolutte mål. 


Nå tar den blide dama imot både gamle og nye kunder til sitt velværekonsept, og hun elsker det! Om du vil lese mer om behandlingene, klikk herNail-It Askim er en del av frisørsalongen Agaton Sax

© Copyright Maren Østbø, www.marenostbo.no